Σχετικά με το ΚΔΑΠ μικρόπολις Ιωαννίννων

Μάθετε τα πάντα σχετικά με το ΚΔΑΠ μικρόπολις στα Ιωάννινα

Ο στόχος του ΚΔΑΠ μικρόπολις στα Ιωάννινα

 

Το ΚΔΑΠ μικρόπολις Ιωαννίνων έχει ως άμεσο σκοπό την δημιουργική απασχόληση των παιδιών με δραστηριότητες εκπαιδευτικού χαρακτήρα στον ειδικά διαμορφωμένο και πιστοποιημένο χώρο μας, με την καθοδήγηση εξειδικευμένου και έμπειρου προσωπικού και ως έμμεσο σκοπό έχει την διευκόλυνση εργαζόμενων και άνεργων γονέων.

Τo μικρόπολις αποτελεί μονάδα όπου τα παιδιά ηλικίας από την υποχρεωτική εκπαίδευση έως 12 χρονών μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά. Εκεί τα παιδιά μπορούν να συναντήσουν φίλους και να επικοινωνήσουν, να καλλιεργήσουν την προσωπικότητά τους μέσα από την κοινή εμπειρία της δημιουργίας και της διασκέδασης.

Κύριος στόχος του μικρόπολις είναι τα παιδιά να απολαύσουν πλούσια ερεθίσματα που διευρύνουν τους πνευματικούς και γνωστικούς ορίζοντες τους και συμβάλλουν στη διατήρηση της αυθεντικότητας,  προσφέροντας τους ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων για τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των μικρών μας φίλων.

Λίγα λόγια για εμάς

 

Το ΚΔΑΠ μικρόπολις στα Ιωάννινα αποτελείται από τρεις παιδαγωγούς και εκατοντάδες παιδιά. Τα παιδιά μέσω ενός γεμάτου προγράμματος διασκεδάζουν,  κοινωνικοποιούνται και μαθαίνουν.

Οι καταρτισμένοι παιδαγωγοί και εμψυχωτές του  ΚΔΑΠ μικρόπολις Ιωαννίνων αναλαμβάνουν την ψυχαγωγία των μικρών φίλων σε βαφτίσεις, γάμους και σε οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση όπου υπάρχει η ανάγκη για δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Οι γονείς μπορούν να περάσουν όσο χρόνο επιθυμούν χωρίς να ανησυχούν για τους μικρούς μας φίλους και παράλληλα να τους εξασφαλίζουν ποιοτικό χρόνο διασκέδασης με την δημιουργική μας ομάδα.

Υποδεχόμαστε τα παιδιά στο χώρο της εκδήλωσης και προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων προσαρμοσμένο στις συνθήκες, τον αριθμό και τις ανάγκες των παιδιών!!

Ηλικίες παιδιών

O χώρος μας απευθύνεται σε παιδιά από την υποχρεωτική εκπαίδευση έως 12 ετών. Δεχόμαστε παιδιά δωρεάν μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» καθώς και παιδιά με ιδιωτική δαπάνη. Όλα τα παιδιά στο χώρο μας έχουν ασφαλιστική κάλυψη.

Κόστος

Δωρεάν μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής» του ΕΣΠΑ 2014-2020. Δυνατότητα ιδιωτικής δαπάνης με την επιλογή δραστηριοτήτων από το πρόγραμμα μας.

Μικροί Δημιουργοί

%

Ευχαριστημένοι γονείς

%

Βαθμός διασκέδασης

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα έως Παρασκευή

13:30 – 21:30

Χριστούγεννα-Πάσχα-Καλοκαίρι

8:00 – 16:30 Με δυνατότητα επέκτασης ωραρίου