Οι Συνεργάτες του ΚΔΑΠ μικρόπολις Ιωαννίνων

Μάθετε λίγα λόγια για τους συνεργάτες του ΚΔΑΠ μικρόπολις στα Ιωάννινα

image-7

Ελένη Ασπιώτη

Διευθύντρια

Βιογραφικό Γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1983 στα Ιωάννινα. Το 2001 αποφοίτησε από τα Δωδωναία Εκπαιδευτήρια Ιωαννίνων και εισήχθη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών , στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της επέστρεψε στα Ιωάννινα και εργάστηκε στο τμήμα δημοσίων σχέσεων Ιατρικού Κέντρου… τότε πήρε την απόφαση να κάνει αυτό που πάντα ήθελε, να ασχοληθεί με τα παιδιά και το παιδαγωγικό έργο. Έτσι εισήχθη στο Τεχνολογικό Ίδρυμα Ηπείρου και στο Τμήμα Βρεφονηπιοκομίας και παράλληλα στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων «Επιστήμες της Αγωγής», στην κατεύθυνση «Οργάνωση και Αξιολόγηση της Εκπαιδευτικής Διαδικασίας». Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων , συνεδρίων και επιμορφωτικών προγραμμάτων με θεματολογία παιδαγωγική, παιδοψυχολογίας και συμβουλευτικής.

Νίνα Δημητρίου

Παιδαγωγός

Βιογραφικό Γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1994. Έζησε και μεγάλωσε στην Αταλάντη Φθιώτιδας. Ξεκίνησε τις σπουδές της στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα των Οικονομικών, Νομικών και Πολιτικών επιστημών, ακολουθώντας τον Οικονομικό κλάδο. Τον 2014, εισήχθη στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, δίνοντας στον εαυτό της την ευκαιρία να ασχοληθεί με αυτό που ενδόμυχα επιθυμούσε… τον «κόσμο» των παιδιών. Παράλληλα, εργάστηκε εθελοντικά σε κατασκηνώσεις και σε εκπαιδευτικά προγράμματα Βιβλιοθηκών, αναλάμβανε την μελέτη παιδιών κατ΄ οίκων και την απασχόληση παιδιών σε πολιτισμικές και μη εκδηλώσεις. Το 2019 εντάχθηκε στην ομάδα του «μικρόπολις»!! Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια, συνέδρια και επιμορφωτικά προγράμματα με θεματολογία την Ειδική Αγωγή, τις Μαθησιακές Δυσκολίες και την Παιδοψυχολογία. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται οι κατασκευές, οι χειροτεχνίες, οι επιστήμες και οι αθλητικές δραστηριότητες.

image-6
image-6

Νάνσυ Διαμαντοπούλου

Παιδαγωγός

Βιογραφικό Γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1999 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Το 2017 πέρασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ολοκλήρωσε τις σπουδές της 2021. Παράλληλα, πραγματοποιούσε ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά Δημοτικού. Κατά τα φοιτητικά της χρόνια έκανε εθελοντικά μαθήματα ζωγραφικής και αναλάμβανε τη δημιουργική απασχόληση παιδιών κατ’ οίκον. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και συνέδρια που αφορούν την Ειδική Αγωγή, τις Μαθησιακές Δυσκολίες και τις διάφορες τεχνικές διδασκαλίας, ενώ έχει καλή γνώση Αγγλικών. Τα ενδιαφέροντά της αφορούν τη διδασκαλία Φυσικών Επιστημών και τα Εικαστικά.

Ντάγκα Όλγα

Παιδαγωγός

Βιογραφικό Γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1998 στα Ιωάννινα. Το 2016 εισήχθη στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης όπου και αποφοίτησε το 2020. Στη διάρκεια των σπουδών της αποφάσισε να εμπλουτίσει τις γνώσεις στον τομέα της Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες και έτσι παρακολούθησε μαθήματα μεθόδου Braille. Συγχρόνως έχει παρακολουθήσει τα σεμινάρια Ειδικής Εκπαίδευσης, Διαπολιτισμικής και Σεξουαλικής Αγωγής. Συνεχίζει την εκπαίδευσή της φοιτώντας στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Έχει καλή γνώση Αγγλικών και Υπολογιστών. Φιλοδοξεί την περαιτέρω εξέλιξή της στην Εκπαίδευση για να αισθανθεί πλήρης και έτοιμη να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση σε όλα τα παιδιά γιατί το κυνήγι της γνώσης δε σταματάει ποτέ.

image-6
image-6

Αικατερίνη Κωστούλα

Παιδαγωγός

Βιογραφικό Γεννήθηκε στα Ιωάννινα τον Μάρτιο του 1996.Το 20 14 ξεκίνησε τις σπουδές της στο τμήμα Προσχολικής Αγωγής στο Θεσσαλικό ΙΕΚ και ολοκλήρωσε τις σπουδές της το 2017. Επιθυμούσε να ασχοληθεί με τα παιδιά, έχει ολοκληρώσει την πρακτική της άσκηση το 2017 στο μικρόπολις ΚΔΑΠ, Έχει εργαστεί σε παιδότοπο και από τον Αύγουστο του 2020 εργάζεται στο μικρόπολις. Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά προγράμματα ειδικής αγωγής, ψυχολογίας και πρώτων βοηθειών. Γνωρίζει Αγγλικά και Υπολογιστές. Της αρέσουν τα ταξίδια το ποδήλατο και οι κατασκευές.

Ιωάννα Αρβανίτη

Παιδαγωγός

Βιογραφικό Γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1999. Το 2017 εισήχθη στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές της το 2021. Επιθυμούσε να ασχοληθεί με τα παιδιά σε ένα δημιουργικό κλίμα και έτσι εργάζεται από τον Οκτώβριο του 2021 στο <<μικρόπολις>> ως παιδαγωγός! Έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα επιμόρφωσης : Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Γνωρίζει Αγγλικά και Ισπανικά. Επίσης την ενδιαφέρει η αξιοποίηση των τεχνολογιών στην εκπαίδευση. Της αρέσουν η ανάγνωση βιβλίων, τα ταξίδια, οι κατασκευές και οι χειροτεχνίες.

image-6

Επικοινωνία

Έχετε μια ερώτηση ή θέλετε μια πληροφορία αναφορικά με το ΚΔΑΠ μικρόπολις στα Ιωάννινα;